Shpallje nga Faton Zeqiri

04 nëntor 13:17

Faton Zeqiri nga Prishtina shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën  e shkollës së mesme “Gjin  Gazulli” Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në takimin e radhës të udhëheqësve të nismës rajonale për…