Shpallje nga Naime Jakup Morina

10 mars 2021 | 15:39

Naime Jakup Morina, shpall të pavlefshme Diplomën e Masterit të Kolegjith “Fama”, -drejtimi, “Marëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vendosja e marrëdhënieve të plota diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit,…