Shpallje nga Rifat Seferi

14 prill 13:18
Rifat Ramadan Seferi nga fshati Kozhicë, komuna  Skenderajt, shpall të pavlefshme dëftesën e ShMU të lëshuar nga ShFMU “Dëshmorët e
Qyqavicës” në Çirez. Dëftesa ka mbajtur këtë numër protokolli: 235/2014 dhe ishte lëshuar më datën: 09.06.2014.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në 22-vjetorin e masakrës serbe në rrugën e Kovaçëve në…