Shpallje nga Sali Nervojaj

05 mars 2021 | 12:11

Sali Nervojaj shpall te pavlefshme deftesat dhe dipllomen shm “Pjeter Budi” Lubizhd e Hasit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sali Nervojaj shpall te pavlefshme deftesat e kl l -…