Shpallje nga Valdete Ramadani

04 nëntor 2021 | 17:12

Valdete Ramadani shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “Anton Çeta”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fitorja e opozitës maqedonase në zgjedhjet lokale dhe kërkesa e…