Shpallje të pavlefshme, 30.11.2022

30 nëntor 14:59

Learta Qerimi shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III, IV dhe diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Shyhrete Demiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Besim Rexhepi”, Komogllavë.

Sokol Veseli shpall të pavlefshme ID kartelën e kolegjit “AAB” me numër: Re -1591/13, Ferizaj.

Sefë Qoçaj BI shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër: 70569612, Ferizaj.

Sevdije Baliu shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Admir Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, kolegji “AAB”, Prishtinë.

Liridon Emini shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Valbona Qeriqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Ismail Qemajli”, Prelez i Jerlive – Ferizaj.

Avdyl Avdyli shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër: 80032137 dhe numër fiskal 600159168, NP “Mobleria Nevnix”, Greme.

Ardiana Avdiu shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I,II, III, IV dhe diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Emran Memeti shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Ahmet Hoxha”, Ferizaj.

Enver Hoxha shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Enver Hoxha shpall të pavlefshme dëftesën e vitit III, IV dhe diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.
Burim Jamini shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Mejdi Rahmani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811052266 “Meda -L” SHPK, Ferizaj.

Alban Halili shpall të pavlefshme certifikatën e nivelit të dytë, SHMB “Zenel Hajdini”,Ferizaj.

Qëndrim Avdiu shpall të pavlefshme certifikatën e pikëve, QAP, Ferizaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, ka nisur vizitën…