Shumë zbritje dhe shpërblime në Petrol Company nga Iphone 12 deri në Jackpot Banesë

10 mars 2021 | 14:46

Nga data 31 Mars deri më 3 Prill duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klientë besnik të Petrol Company për katër ditë rresht.

Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company klientët e Petrol Company do të fitojnë shumë shpërblime për çdo muaj dhe do të kenë mundësinë për të fituar #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë:  Shkarko aplikacionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si:

  1. Iphone 12 – x 1
  2. Laptop- x 1
  3. Smartphone – x 1
  4. Overboarda – x 2
  5. Tableta – x 2
  6. Orë të mençura x 2
  7. Akomodime me mëngjes në Hotel Venus – x 3
  8. Vouchera 50 Euro Cash – x 2
  9. Vouchera 10L Derivate – x 10
  10. Pica në Be Happy Restaurant – x 20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për t’u bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Selvije Halimi Jam e bindur se rinumërimi i votave…