Abonimi në gazetën “Epoka e re”, në versionin online, mund të bëhet nëpërmjet:

 • Transferit bankar (Wire Transfer)
 • Parave të gatshme në redaksinë e gazetës “Epoka e re”

Transfer bankar (Wire Transfer)

Për ta kryer pagesën luteni t’i ndiqni këto udhëzime:

 • Zgjidhni njërën nga ofertat tona për abonim:
  • Abonim 1-mujor –    9.00 €uro
  • Abonim 6-mujor –  45.00 €uro
  • Abonim 1-vjeçar – 99.00 €uro
 • Dërgoni pagesën në njërën nga bankat tona:
  • Bankën Ekonomike – 1401000000890833
  • ProCredit Bank – 1110170277000112
 • Dërgoni konfirmimin e pagesës në: [email protected] së bashku me emrin dhe mbiemrin tuaj, si dhe e-mail adresën që keni përdorur për ta krijuar llogarinë në “Epoka e re” online.
 • Pasi ta pranojmë konfirmimin bankar nga ana juaj, ju do ta pranoni një e-mail nga ne dhe mund të filloni ta lexoni “Epokën e re” online, në formatin PDF.

Para të gatshme në redaksinë e gazetës “Epoka e re”

 • Luteni të vini në redaksinë e gazetës “Epoka e re”, e cila gjendet  në Sheshin “Nëna Tereza”, rr. “Edit Durham”, nr. 45, Prishtinë (në afërsi të objektit të Ministrisë së Punëve të Jashtme)
 • Ne do t’ju njoftojmë për ofertat tona dhe do ta krijojmë llogarinë për ju
 • Ju do t’i pranoni në e-mailin tuaj informatat për kyçje online në “Epokën e re”
 • Më pas mund të filloni ta lexoni “Epokën e re” online

Me respekt,

Sadik Zeqiri,

Drejtor i përgjithshëm i gazetës “Epoka e re”

+377-44-127-434

+386-49-127-434-  edhe viber.