Sot betohen rekrutët e rinj të FSK-së

11 nëntor 08:45

Sot, me fillim nga ora 10:00, në kazermën e FSK-së “Adem Jashari” në Prishtinë, organizohet ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj të FSK-së.

Të pranishëm do të jenë: Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Bashkim Jashari, zyrtarë të lartë të Qeverisë së Republikës së Kosovës, gjeneralë dhe oficerë të lartë të FSK-së, familjarë dhe të ftuar të tjerë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtësia në disa vende në Kosovë akoma ndahet me kanun.…