Talat Xhaferi: Vdekja e Demaçit, humbje e madhe për shqiptarët

27 korrik 2018 | 11:42

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, në seancën komemorative kushtuar veprimtarit të çështje kombëtare, Adem Demaçi, ka thënë se ai nuk u dorëzua para asnjë sfide.

Ai ka thënë se vepra e tij është vlerësuar nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare, siç është Parlamenti Evropian.

Xhaferi ka thënë se vdekja e Demaçit është humbje e madhe për të gjithë shqiptarët dhe gjithë njerëzimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fetnete Ramosaj - Fjalë e autores në promovimin e librit…