TE BUNKERI I RADIOS “KOSOVA E LIRË” NË PALLANIK

21 qershor 2024 | 23:25

Në Pallanikun e pamposhtur, te Bunkeri historik, aty ku jehonte zëri i Folësit Legjendar të Radios “Kosova e Lirë”, Nusret Pllana!
Në Bunkerin e famshëm, aty ku është vendosur edhe emri im, si njëri nga raportuesit e luftës, gjatë betejave në frontet çlirimtare në Zonën Operative të Karadakut të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!

Lavdi Heronjëve dhe Dëshmorëve të Kombit!
Lavdi Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!
Rroftë Radio “Kosova e Lirë”!

Ismet Sylejmani,
Te Bunkeri në Pallanik, 21 Qershor 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është martuar sonte vajza e ish-ministrit Ethem Çekut. Ka qenë…