“Të dy duket se e pranojnë…” Çfarë po ndodh me marrëdhënien mes dy vëllezërve, William dhe Harry?

20 nëntor 2023 | 14:15

“Është e qartë se nuk ka pasur kurrë përpjekje për të bërë…”

Prej dy vitesh, tabloidët ndërkombëtarë janë marrë me marrëdhënien mes dy djemve të Mbretit Charles. Argumentet më të forta vijnë nga ekspertë të njohur mbretërorë, si biografi veteran mbretëror, Omid Scobie.

Në librin e tij të ri ‘Fundgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival’, Scobie është absolut.

Ai deklaron kategorikisht për “People” se marrëdhënia e Princit William dhe Princ Harry është e pariparueshme. Aty thuhet se “nuk ka kthim”.

Përçarjet e thella në marrëdhëniet mes vëllezërve u konfirmuan edhe nga kujtimet e Harry-t, “Spare”. Pothuajse një vit më vonë, Scobie deklaron se “absolutisht asgjë nuk ka ndryshuar“. Në fakt, ai ka vërejtur se situata është më e keqe me thellimin e apatisë dhe indiferencës mes tyre.

“Të dy duket se e pranojnë fundin e lidhjes. E pashë publikimin e Harry-t të “Spare” si përpjekjen e tij të fundit për të shprehur ndjenjat e tij ndaj familjes së tij për vite me radhë”, tha Scobie, duke shtuar: “Është e qartë se nuk ka pasur kurrë përpjekje për të bërë këto biseda apo për të ndarë këto ndjenja”.

Në libër, Scobie shkruan se William beson se Harry dhe gruaja e tij Meghan Markle, e befasuan familjen, madje edhe mbretëreshën e ndjerë, me ‘protestat’ e tyre publike. Libri tregon se William beson se një “ushtri psikologësh” ia “ka larë” trurin vëllait të tij dhe më në fund, William nuk e njeh më as vëllain e tij.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Blenda Gashi nga Prishtina, shpall të pavlefshme Diplomën bachelor të…