Toka e “përpinë” makinën

10 korrik 11:24

Një vrimë gjigante u hap në tokë në Virginia duke hedhur një makinë rreth 6 metra më poshtë. Kalimtarët e habitur kanë filmuar çastin kur makina duket sikur “kollofitet” nga toka.

Fatmirësisht, mjeti ishte i parkuar dhe brenda nuk ndodhej asnjë person. Pasi nxorën mjetin nga vrima e madhe, autoritetet thanë se do t’i marrin masat për ta rregulluar rrugën.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori ekzekutiv i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, Ilir Abdullahu,…