“Twitter” ndal reklamat e mediave ruse

01 nëntor 2017 | 14:36

Ndalimi për reklamim për Russia Today (RT) dhe Sputnik, dhe të gjitha llogarive që lidhen me to, ka hyrë menjëherë në fuqi.

Autoritetet në Amerikë kanë deklaruar që të dy këto mediume veprojnë si platformë për pasimin e mesazheve të Kremlinit dhe Vladimir Putinit.

Nga Twitter kanë deklaruar që ky vendim është marrë duke u bazuar në analizat që kanë ardhë në përfundim se RT dhe Sputnik kanë tentuar të ndërhyjnë në zgjedhjet presidenciale në Amerikë, në emër të qeverisë ruse.

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“WhatsApp” është bërë me funksion të ri, të cilin përdoruesit…