UDHËHEQËSI I POPULLIT SHQIPTAR ALI AHMETI, E KA KRAH TE DJATHTË ARTAN GRUBIN

30 shtator 20:43

Vizitë historike!
Te Zv. Kryeministri i parë i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut i nderuari Artan Grubi!

Knaqesia ime ishte e madhe sepse po vizitoja një njeri të madh e të veçantë, te i cili shoh besnikun e shokut e mikut tim të madh Ali Ahmeti!

Udhëheqësi i popullut shqiptar Ali Ahmeti, Artan Grubin e ka krahun e djathtë të Tij!

Artan Grubi është jo vetëm besniku i Ali Ahmetit, por edhe njeriu me funksione kyqe në Parti BDI e në Qeveri!

Artan Grubi, po dëshmon me vepra e fitore të mëdha përkrah Liderit të madh shqiptar Ali Ahmeti, se është organizator i madh e politikan e diplomat i shkelqyer!

Faleminderit për mikëpritjen i dashur dhe shumë i nderuar shok e mik Artan Grubi!

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Të gjithë ata që e duan dhe e perkrahin pa rezervë shokun, bashkëveprimtarin e bashkluftëtarin tim Ali Ahmeti, unë i dua shumë dhe i kam shokë e miq të mëdhenj!

Artan Grubi është në ballë të kolonës, jo vetëm për mua, por për të gjithë ata që e duan me gjithë zemer e shpirtë Ali Ahmetin!

Artan Grubi në BDI, në Qeveri e në të gjithë sektorët dhe rrathët politiko-organizativ në Maqedininë e Veriut, pas Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmetit e Kryetarit të Parlamentit të Maqedonisë së Veriut të nderuarit Talat Xhaferi, është figura me e angazhuar dhe më produktive!

Edhe njëherë faleminderit për mikpritjen!

Më shumë respekt,
Ismet Sylejmani,
30 Shtator 2021

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-gjenerali serb që kishte shërbyer si komandant i forcave ushtarake…