Unioni i Bizneseve Shqiptare Gjermane uron zgjedhjen e Presidentes së re të Kosovës, znj. Vjosa Osmani

05 prill 17:09

UB i dëshiron punë të mbarë Presidentës dhe Qeverisë së re, dhe mbetët më shpresë që kërkesat dhe vullneti i qytetarit do të respektohët ashtu si janë deklaruar me votën e tyre në zgjedhjet e fundit në Kosovë.

Unioni pretë nga Qeveria e re një dinamizëm dhe përkushtim me të përshpejtuar për strukturimin dhe riorganizimin e ri të proceseve ekonomike në vendë duke integruar diasporën si faktorin kryesor të burimeve investuese dhe burim jetik për Kosovën i resurseve dhe pervojave profesionale të dëshmuara nga ekonomia e lirë e tregut përendimor.

Suksese dhe punë të mbarë Qeverisë së Re dhe mbarë Kosovës!

Me Respekt Nazmi Viqa

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Xhudistët kosovarë kanë arritur kualifikimin për Lojërat Olimpike Tokyo 2021.…