Urimi special i Selena Gomezit për Justinin

04 mars 2018 | 12:01

Kanë lënë mënjanë kritikat e familjeve të tyre dhe kanë vendosur të dashurohen me njëri-tjetrin, duke mos lënë asnjë minutë pa e shprehur dashurinë dhe gëzimin që janë sërish bashkë, pas një periudhe ndarjeje.

Bëhet fjalë për dy këngëtarët e njohur, Selena Gomez dhe Justin Bieber, të cilët duket se kanë vendosur t’i përkushtohen njëri-tjetrit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kanë lënë mënjanë kritikat e familjeve të tyre dhe kanë…