Vazhdon suksesi kompanisë shqiptare “HAJDARI WDVS-Trockenbau” në Kerpen-Köln

27 shtator 2023 | 23:08

Shumë shqiptarë nga të gjitha viset e Kosovës që nga situata e regjimit serb u detyruan të migrojnë në vendet e ndryshme në Evropë, ndër ta ishte edhe Xhevdet Hajdari nga Dobroshevci i Drenasit.

Një djalë i cili i ri migroi në Gjermani dhe u vendos afër Kölnit, kishte nisur punë si shumë shqiptarë nga fillimi i viteve 1994 në Trockenbau.

Që nga atëherë ishte i përkushtuar në punë, duke bërë projekte gjigante në të gjithë gjermaninë. Kështu, kompania ‘Hajdari’, tani disponon me 30 punëtorë, staf profesional në WDVS-Trckenbau.

Kompania “Hajdari” tani numëron shumë suksese në të gjithë sektorët e ndërtimit në shtetin gjerman.

  fundi është edhe pronar i objektit të  ndërtuar nga “Mundefin” – Xhevdet Hajdari në Kerpen po ashtu dhe Wschstraße edhe Fitness.

Duhet mburrur me sukseset e kompanisë ndërtimore “Hajdari”, pronarët e të cilës kanë dhënë kontribut të madh edhe në Unionin e Bizneseve.

Uroj gjithë shqiptarëve kudo në botë të kenë sukses në punët e tyre, të cilët çdo ditë e më shumë po e dëshmojnë veten duke treguar se jemi popull punëtor e të zot.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sassuolo i ka shkaktuar Interit humbjen e parë sezonale në…