Vehbi Hasani nga fshati Likoshan, komuna e Drenasit, shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore të lëshuar nga ShFMU “Dëshmorët e Qyqavicës” në Çirez.

05 maj 14:42
Vehbi Hasani nga fshati Likoshan, komuna e Drenasit, shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore
të lëshuar nga ShFMU “Dëshmorët e Qyqavicës” në Çirez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në republikat e vetëshpallura të Donetskut dhe Luganskut, autoritetet ruse…