Vendi ku jetohet mesatarisht 120 vjet

04 shkurt 13:46

Në një krahinë malore në Pakistan njerëzit jetojnë mesatarisht deri në 120 vjet.

Aty është një fis i tërë për të cilët të jetosh kaq shumë vite është bërë diçka normale.

Banorët e Hunzas shprehen se ka disa arsye të cilat ndikojnë në jetëgjatësinë e tyre.

Një 116-vjeçare ka treguar se sekreti i jetëgjatësisë së saj është fakti që ajo është beqare dhe nuk ka pranuar të dominohet nga askush.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, ka kritikuar Qeverinë e udhëhequr…