Videoja që tregon performancën e një modeli të Mercedesit në një rrugë të drejtë

08 korrik 2024 | 08:40

Modelet e vjetra Mercedes janë ikonë për një sërë arsyesh.

Ata janë të bukur, të besueshëm dhe praktik.

Por, ata nuk njihen saktësisht për shpejtësinë në rrugë të drejtë, me shumicën e shembujve që kanë motorë dizel me fuqi të dobët.

Sipas Engine Swap Depot, ky Mercedes 300TD i gjeneratës së vjetër W123 e ka këmbyer motorin 3.0 litra me naftë me një Ford Barra 4.0 litërsh turbocharged.

Ndërtuesit pas këtij krijimi, Valtonen Motorsport me bazë në Finlandë, e lidhën motorin e ri me një kuti ingranazhesh automatike me tetë shpejtësi.

Së fundmi, një video e publikuar në YouTube, tregon performancën e këtij modeli në një rrugë të drejtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Faton Hajrizi, i cili të shtunën, më 6 korrik, u…