Violinistja lidhet pas një peme dhe luan muzikë

16 mars 2018 | 10:50

Një vajzë e re në Romë, Leila Shirvani, e shoqëruar edhe nga motra e saj, është lidhur në një pemë dhe ka nisur t’i bjerë violinës.

Ato përmes këtij aktiviteti muzikor synojnë ta përcjellin mesazhin se si duhet të mbrohen pemët e lagjes.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Disa fotografi të tmerrshme janë postuar së fundmi në internet,…