Vitet ikin

05 gusht 14:59

Dibran Demaku

VITET IKIN

asgjë nuk është më si më parë asgjë
dhe ne ëndërrojmë që ta arrijmë cakun
vitet ikin pa u hetuar një nga një
ne tashmë s’e kalojmë dot as pragun

vitet ikin pa u hetuar një nga një
ne tashmë s’e kalojmë dot pragun
asgjë nuk është si më parë asgjë
dhe ne ëndërrojmë që ta arrijmë cakun

dhe ne ëndërrojmë që ta arrijmë cakun
vitet pa u hetuar ikin një nga një
asgjë nuk ndodhë më asgjë
ne tashmë s’e kalojmë dot as pragun

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ashtu sikurse shumë futbollistë të tjerë edhe Festim Krasniqi është…