WiFi dhe telefonat, të rrezikshëm për shtatzënat

17 dhjetor 2017 | 18:50

Një studim i ri shokues tregon se telefonat mobilë dhe sinjalet WiFi rritin rrezikun për femrat shtatzëna për rreth 50 për qind.

Shkaktari është fusha magnetike që emitojnë kullat e telefonit dhe linjat e energjisë.

Femrat shtatzëna që ekspozohen ndaj niveleve të larta të rrezatimit të fushës magnetike kanë 48 për qind më shumë gjasa të humbin fëmijën e tyre se sa femrat që ekspozohen më pak, thuhet në një studim amerikan, transmeton “KP”.

Studimi është kryer nga Divizioni për kërkime në Okland të Kalifornisë, ku janë hulumtuar 913 shtatzëni në faza të ndryshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me një çmim prej më shumë se 100 000 euro,…