Will Smith rrëfen mes lotësh: Babai më rrihte, kam ende shenja në trup

25 qershor 2020 | 11:30

Will Smithi ka rrëfyer për jetën personale. Ndër të tjera, ai ka folur për frikën për t’u bërë baba jo sepse nuk donte fëmijë, por sepse fëmijëria e tij ka qenë e mbushur me dhunën e babait. “Jam rritur në një familje ku dhuna ishte pjesë e jetës.

Nga ajo dhunë kam plagë të jashtme dhe plagë të brendshme. E shija babanë edhe kur e rrihte nënën time. Këto janë ngjarje që të lëndojnë emocionalisht.

Por, përpos të gjithave, unë e kam dashur familjen time. Unë nuk do të kisha qenë kurrë si babai im i dhunshëm. Unë kam qenë një fëmijë i sjellshëm dhe i qetë, pavarësisht çfarë më ndodhte në shtëpi”, ka thënë aktori i përlotur.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Thom Evans dhe Nicole Scherzinger po zyrtarizojnë lidhjen e tyre,…