10 mijë euro në muaj qira për Zyrën e auditorit

24 janar 2018 | 15:37

Për objektin Zyrës së Auditorit të Kosovës nga buxheti i shtetit paguhen 10 mijë euro në muaj vetëm për qira.

Kështu ka deklaruar auditori i Përgjithshëm i Kosovës, Besnik Osmani gjatë raportimit para anëtarëve të Komisionit për Buxhet dhe Financa.

Ky lajm është pritur me shqetësim dhe është kritikuar nga anëtarët e këtij komisioni, raporton “Epoka e re”.

Nënkryetarja e këtij komisioni, Safete Hadergjonaj, ka thënë se është shqetësuese të paguhet gjithë kjo shumë për qira. “Nga vizitat e jashtme që kemi pasur, ne nuk kemi parë askund jashtë vendit një gjë të tillë. Kjo praktikë duhet të ndërpritet, pasi mund t’i konvenojë dikujt”, ka thënë Hadergjonaj.

 

A.MAVRAJ

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisioni për Buxhet dhe Financa, të mërkurën, i ka proceduar në…