10 vendet ku mund të vendosni drynin e dashurisë (Foto)

30 prill 12:42

Një dry për dashurinë është një vend ku çiftet vendosin drynin në publik, më shpesh një urë, për të simbolizuar dashurinë e tyre.

Pas mbylljes së drynit, çelësi hidhet larg, më së shumti në një lumë apo liqen, për të simbolizuar dashurinë e tyre të pathyeshme.

Drynat e dashurisë janë bërë gjithnjë e më shumë popullorë gjatë 20 viteve të fundit dhe shpesh trajtohen nga autoritetet si vandalizëm për shkak të dëmit që mund të shkaktojnë dhe koston e heqjes së tyre.

Më poshtë është lista e 10 vendndodhjeve të kyçit të dashurisë nga e gjithë bota.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sajid Javid, djali i një shoferi autobusi që kishte emigruar…