12.000 TESTE PËR COVID-19 NGA DIASPORA

01 qershor 22:51

Nazmi Viqa nga AWR Abbruch, Lazim Destani nga Ecolog dhe Remzi Ejupi nga Eurokoha, të tre këta afaristë të suksesshëm shqiptarë në Gjermani dhe trevat shqiptare në Ballkan, kanë arritur të sigurojnë dhe dhurojnë 12.000 Teste për Republikën e Kosovës.

Këto teste në kohën e vështirë të Pandemisë për shqiptarët në Ballkan do të jenë një kontribut dhe falenderim i posaçëm i humanistëve Viqa, Destani dhe Ejupi për pjestarët e personelit mjekësor në Kosovë të cilët dhanë një kontribut të jashtëzakonshëm për parandalimin dhe mjekimin e Covid 19.

Afaristët shqiptarë kanë vendosur që 1000 prej këtyre testeve të shkojnë si donacion për shqiptarët e Luginës së Preshevës, si shenjë e përkrahjes për bashkëkombasit tanë në këto treva.

V.K.
01.06.2020

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lëkundje tërmeti në Tiranë dhe Durrës janë regjistruar mbrëmjen e…