Kurorëzimi i dashurisë në mënyrë të pazakontë

30 janar 10:50

Një çift i cili u njoh në faqen e takimit ‘Plenty of Fish’ ka vendosur ta kurorëzojë dashurinë në martesë në një formë të pazakontë.

Lauren dhe Gary Dongray nga Anglia u martuan nën ujë rrethuar nga gjallesat detare. Çifti tha ‘Po’ brenda akuariumit gjigant, kurse dëshmitarët e tyre ishin peshqit e peshkaqenët.

Të ftuarit qëndronin në një restorant jashtë xhamit, ndërsa nusja e dhëndri mbanin maska oksigjeni në ujë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në…