18 foto të tmerrshme që tregojnë se indiferenca njerëzore ka arritur kulmin

15 gusht 2019 | 14:49

Rreth 100,000 krijesa detare vdesin çdo vit për shkak të mbeturinave plastike, sipas statistikave. Dhe kjo nuk është e vetmja mënyrë vdekjeprurëse që prek kafshët.

Fatkeqësisht, njerëzimi ka shkuar shumë larg në moskujdesjen për mjedisin, si dhe pasojat e veprimeve të tij.

Fotot në artikullin tonë janë vetëm një pjesë e provave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Vetëm atëherë kur të krijohet shtresa e Hasanistëve te vertetë…