20 VITE “EPOKA E RE”

26 janar 09:04

Gazeta e përditshme “Epoka e re” ka mbushur 20 vjet të rrugëtimit të saj.

Në këtë përvjetor jubile, botuesi i gazetës “Epoka e re”, Muhamet Mavraj, ka  falënderuar kolegët e gazetarët e tanishëm si dhe qindra-mijëra lexues të çmuar të gazetës, dhe miqtë përkrahës të saj.

“Janë hapur e mbyllur rreth 15 gazeta të përditshme. Të ecësh fikall vetëm, për fije të perit, dhe të thuash ende botojmë një gazetë të shtypur, kështu siç dimë e mundemi mu nëpër këtë fije peri dhe nëpër vrimë gjilpëre, nuk është tregim aq i vockël në Kosovë”, ka shkruar Mavraj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Postimi i plotë i botuesit Mavraj:

20 VITE “EPOKA E RE”

dhe NJË URIM PËR NJË NJERI SPECIAL

U rrumbullakësuan 20 vjet jetë të gazetës së përditshme “Epoka e re”. Nuk bëmë poterë as në këtë përvjetor, ndonëse jubile.

Pas pak ditësh do të botohet numri 6000 i gazetës.

Janë hapur e mbyllur rreth 15 gazeta të përditshme.

Të ecësh fikall vetëm, për fije të perit, dhe të thuash ende botojmë një gazetë të shtypur, kështu siç dimë e mundemi mu nëpër këtë fije peri dhe nëpër vrimë gjilpëre, nuk është tregim aq i vockël në Kosovë.

Shpresojmë të shihemi në numrin 6000 pas dy javësh me të gjithë ish gazetarët, bashkëpunëtorët e redaktorët tanë dhe të shpërndërrojmë ndojë kujtim. Janë qindra. Sa për festa, seç u humbi lezeti dikund të gjithave. Mbase, u kthehet një ditë.

Unë dua t’i falënderojë të gjithë ata kolegë e gazetarët e tanishëm si dhe qindra-mijëra lexuesit tanë të çmuar, e gjithsesi, Juve miq për përkrahjen e sinqertë!

Me lejen Tuaj, miq,

dua ta falënderojë në mënyrë speciale një njeri dhe t’ia uroj këtë përvjetor. Është më besniku që e kam njohur dhe shpesh më i panjohuri për mua, nuk di ta përshkruaj në tërësi strukturën e motivimit të tij shembullor: SHKËMBIM KRASNIQI, redaktor tenik, ai që e faqos gazetën çdo ditë. Po bëhen 6000 numra dhe nuk ka munguar asnjë ditë në punë. Ndoshta është i vetmi shembull në botë. Nuk pushon kurrë, se ka frikë mos zhduket “Epoka e re” kur të kthehet nga pushimi.

Një përqafim të ngrohtë!

20 VITE “EPOKA E RE”dhe NJË URIM PËR NJË NJERI SPECIALU rrumbullakësuan 20 vjet jetë të gazetës së përditshme “Epoka…

Gepostet von Muhamet Mavraj am Samstag, 25. Januar 2020

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Numri i të ftuarve për intervistim nga zyret e Prokurorisë…