25 foshnje lindin për 24 orë

17 janar 2019 | 09:13

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Univeristare të Kosovës, në 24 orë e fundit ka pasur gjithsej 25 lindje.

Prej tyre, 15 meshkuj dhe 10 femra, 7 nga lindjet janë kryer me operacion, përderisa 8 lindje janë kryer për herë të parë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka kujtuar me respekt të…