Zbulohet gabimi në dokumentin e PS për shkarkimin e Ilir Metës, harrohet numri rendor 15-të

04 maj 18:49

50 deputetë kanë firmosur për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Në parlament dhe në të gjitha mediat u raportua se 50 deputetë kanë iniciuar shkarkimin e Presidentit. Në fakt, në dokumentin origjinal të firmave janë 49 deputetë, pavarësisht se janë rreshtuar emrat deri tek numri 50.

Ky fakt është konstatuar nga politologu Afrim Krasniqi i cili ka bërë një vrojtim të detajuar të dokumentit dhe ka vënë re se është kapërcyer nga numri 14 në numrin 16, ndërkohë numri 15 mungon.

” Në dokumentin origjinal të firmave janë 49 deputetë, pavarësisht se janë rreshtuar emrat deri tek numri 50. Një lexim i kujdesshëm nxjerr në pah gabimin (me siguri, teknik), ku nga numri rendor 14 kalohet tek numri rendor 16. Thjesht, mungon numri 15!,” shkruan Krasniqi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në selinë e Agjencisë Qendrore të Inteligjencës ndryshe e njohur…