63 aktakuza kundër 72 personave në 24 orët e fundit

04 nëntor 2021 | 11:42

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetetre (63) aktakuza kundër shtatëdhjetedy (72) personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar trembëdhjetë (13) persona të dyshuar, janë paraqitur njëmbëdhjetë (11) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj pesëmbëdhjetë (15) personave të dyshuar dhe një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj dy (2) personave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti serb, Aleksandër Vuçiq, ka pritur në Pallatin e Serbisë…