A jeni gati m’u argëtu dhe me fitu shumë shpërblime?

25 tetor 2019 | 12:11

Pija më e re në treg dhe më inovative, përpos shijes unike tani po vjen me shumë befasi për të gjithë ju.

Nga 1 nëntori deri me 30 nëntor ju mund ta vizitoni këndin e Mighty Rain në Albi Mall për tu argëtuar.

Aty do të keni mundësi të sfidoni vetën me lojëra atraktive, por njëkohësisht edhe të fitoni shpërblime nga brendi i njohur amerikan Rc Cola.
Për më shumë informata rrini të kyçur në faqen:

https://www.facebook.com/mightyrainkosova/

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mjeku i njohur australian, Paddy Dewan, po qëndron këto ditë…