Abazi: Raporti i Komisionit Hetimor për energji i pozitës sa për sy e faqe

22 mars 15:10

Në Kuvendin e Kosovës është miratuar raporti përfundimtar i Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.

Deputeti Haki Abazi, ka thënë se ky raport është vetëm sa për sy e faqe.

“Ky raport është vetëm sa për sy e faqe asnjë vlerë tjetër nuk e ka”, ka thënë Abazi.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku, ka…