Adelina Ademi shpall të pavlefshme dëftesat si dhe diplomën

01 shtator 12:38

Adelina Ademi shpall të pavlefshme dëftesat si dhe diplomën  e shkollës së mesme “7 Shtatori” Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Parlamentit Evropian, David Sassoli, ka thënë se Bashkimi…