Adoleshentët që punojnë si varrmihës

08 shkurt 10:18

Ellie dhe Ben janë dy adoleshentë që kanë zgjedhur një profesion jo shumë të përshtatshëm për moshën e tyre.

Vetëm 17 vjeç dhe punojnë si varrmihës. Ellie përgatit të vdekurit për në banesën e fundit, ndërsa Ben merret me transportin e tyre. Ellie thotë se  përballet me reagime mjaft të çuditshme kur u tregon miqve për profesionin e saj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Larry Gomez është quajtur ‘Njeriu ujk’ sepse 98 % të…