Aeroporti më i rrezikshëm në botë

31 janar 10:37

Aeroporti Lukla në Nepal konsiderohet një nga aeroportet më të rrezikshëm në botë.

Ulja e avionit është e frikshme dhe, po ashtu, edhe ngritja e avionit është tmerruese. Aeroporti Lukla ka krijuar një reputacion të tillë për shkak të pistës së vogël, vetëm 20 metra të gjerë dhe 460 metra të gjatë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bashkëshorti i saj ndërroi jetë në vitin 2004 dhe nuk…