Agjenda e mbledhjes së përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë

25 nëntor 2018 | 19:34

Nesër (26 nëntor),  në Pejë mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë Ndër marrëveshjet kryesore që pritet të arrihen në këtë takim, është ajo e lehtësirave doganore mes dy vendeve, si dhe heqja e tarifës së romingut.

Mbledhja e përbashkët e qeverive të Shqipërisë e Kosovës në Pejë, do të jetë e pesta e kësaj tradite që ka nisur nga Prizreni, më 11 janar 2014.

Kjo është agjenda e aktiviteteve që do të mbahen me këtë rast: 10:15- Ceremonia shtetërore e mirëseardhjes

10:30 – Fillimi i mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Shqipërisë

12:00- Ceremonia solemne e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërmjet dy qeverive

12:30 – Konferenca e përbashkët për media e Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

13:00  Fotografia e përbashkët e të dy kabineteve qeveritare.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të dyja me të kuqe, sopranoja Inva Mula dhe pianistja…