Ajet Thaqi shpall te pavlefshme diplomen e shkolles se mesme SHML Dardania Hani Elezit

22 qershor 11:38

Ajet Thaqi shpall te pavlefshme diplomen e shkolles se mesme SHML Dardania Hani Elezit

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në fshatrat Nagac dhe Celinë të komunës së Rahovecit, komisioni…