Alba, Azemi, Besi, Blerando, Ylli, Blero dhe Kaderi të nominuarit e kësaj jave

05 dhjetor 2023 | 01:08

Alba, Azemi, Besi, Blerando, Ylli, Blero dhe Kaderi janë banorët e nominuar të kësaj jave.

Nominimet sonte janë bërë në sy të njëri-tjetrit.

Kujtojmë që nga votat e publikut janë nominuar; Alba, Azemi dhe Besi, ndërsa nga votat s banorëve; Blerando, Ylli, Blero e Kaderi.

Televotimi tashmë është hapur dhe pyetja është se “Kë doni të shpëtoni?”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve për Rrafshin e Dukagjinit,…