AKB-ja për Rrafshin e Dukagjinit ndanë “Çertifikata Antarësie” për disa biznese në ‘Javët e bizneseve kosovare 2023’

05 dhjetor 2023 | 00:54

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve për Rrafshin e Dukagjinit, Argjend Fetahu së bashku me bashkëpuntorë të ngushtë, Shefi i kabinetit Avdi Lala dhe zyrtari i lartë Edmond Delija, në traditën e ‘Javët e Bizneseve Kosovare 2023’, kanë vizituar për së afermi bizneset prodhuese, përpunuese, shërbyese, tregëtare etj.

Njëkohësisht gjatë kësaj vizite ata kanë ndarë “Certifikata Anëtarësie” për biznese qe i janë bashkuar AKB-së.

1. Agimi – DE me pronar z.Drilon Selmanaj (Prodhues).

2. Erina Creative me pronar z.Sherif Nagavci (Shërbyes).

3. Kembimore Ismeti me pronar z.Ismet Syla (Tregtar).

4.Agroni – V me pronar z.Agron Prenkaj (Prodhues).

5.Lila Home me pronar z.Ibrahim Lila (Shërbyes, Tregtar).

6.Shkugëza premium me pronar z.Prend Pnishi (Shërbyes – Restaurant).

7.DPZ – Eli me pronare z.Selamete Osmani (Shërbyese – Frizere për femra).

Kryetari z.Fetahu i falenderoi përzemërsisht pronaret e kompanive të cilave ju ndanë Çertifikatat e Antarsisë, për besimin e dhënë, dhe u nda i kënaqur për punen, kualitetin dhe sherbimet e ofruara nga këto biznese të lartëcekura dhe të cilat janë promotor i zhvillimit ekonomik të vendit.Kryetari z.Fetahu tha se së bashku si komunitet i bizneseve do të kontribojmë për një zhvillim të qëndrueshëm dhe stabil ekonomik në vend.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetarja Klodiana Lala ka zbuluar detaje të reja rreth ngjarjes…