ALI AHMETI DHE BUJAR OSMANI KANDIDATI PËR PRESIDENT TË MAQEDONISË SË VERIUT

22 shkurt 2024 | 21:16
Ismet Sylejmani
Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, i drejtohet opinionit nga Selia e BDI-së!
Udhëheqësi i madh, biri i shquar i truallit të Arbërit Ali Ahmeti, bën paraqitjen spektakulare të radhës në shërbim të popullit, Atdheut dhe Kombit!
Kandidati i BDI-së për President në Maqedonine e Veriut, Zëdhenësi i Partisë dhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, prezentohet me madhështi dhe elokuencë fascionuese nga përfaqësuesi më në zë i palcës së shtyllës vertebrale të Kombit, nga Rilindasi modern, i urti Ali Ahmeti!
Prishtinë, 22 Shkurt 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kosova ka shënuar fitore ndaj Irlandës në kualifikimet për Kupën…