“Amazon” thyen rekord

15 shkurt 15:14

Vlera në treg e “Amazon”, e matur nga çmimi i mbylljes në tregtinë e fundit shumëzuar me numrin e aksioneve në qarkullim, u rrit në 702.5 miliardë dollarë këtë javë dhe ka kaluar për herë të parë gjigantin e teknologjisë “Microsoft”, që vlen 699.2 miliardë dollarë. 

Vetëm “Apple” dhe “Alphabet” janë tashmë përpara “Amazon”, në kompanitë me vlerën më të madhe në botë. “Microsoft”,  ka zbritur në vend të katërt, pasuar nga kompania kineze “Tencent” dhe “Facebook”.

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubi i Skënderbeut është dënuar me 10 vite përjashtim nga…