Ambasadori ukrainas në Tiranë: Zelensky mendon për Kosovën

25 gusht 2023 | 13:53

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky mendon për Kosovën dhe se kupton ndihmën që Kosova i ka dhënë Ukrainës.

Kështu ka thënë ambasadori ukrainas në Tiranë, Volodymyr Shkurobv, në një intervistë për “ABC News”.

Megjithëkëtë, diplomati ukrainas ka hënë se sa i përket një vendimi për njohje ose jo të Kosovës, ajo mund të konsiderohet pas luftës që Ukraina është duke zhvilluar ndaj agresorit rus.

“Presidenti Zelensky mendon për Kosovën, ai e kupton që Kosova na ka dhënë asistencë, asistencë humanitare, ka strehuar disa gazetarë, por e dini tani Ukraina është në një situatë të vështire, mendoj se koha për vendime politike nuk është sot por një ditë tjetër pasi lufta të ketë ndaluar”, ka thënë ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 19 gusht, nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri ka vizituar…