Anulohen tre fluturime në Aeroportin e Prishtinës, Live koha e fluturimeve

27 shkurt 21:03

Zëdhënësja e aeroportit, Valentina Gara,  bëri të ditur se deri tani janë anuluar tre fluturime nga Aeroporti i Prishtinës.

Ajo apeloi tek qytetarët që për çdo informatë t’u drejtohen kompanive ajrore.

Koha e fluturimeve live ne ueb faqen e aeroportit:

http://www.airportpristina.com/

“Njoftojmë të gjithë udhëtarët se për shkak të kushteve atmosferike deri në këtë kohe tri fluturime janë anuluar në paditën e sotme: Për çdo detaj shtesë sa  i përket secilit fluturim, lusim udhëtarët dhe mediat të kontaktojnë kompanitë ajrore”, njoftoi Gara në profilin e vet  në “Facebook”.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me rastin e katër vjetorit të themelimit të Nismës Socialdemokrate,…