Arkivoli i Princit Philip vendoset në kupolën mbretërore

17 prill 17:21

Arkivoli i Princit Philip është vendosur në kupolën mbretërore në Kapellën St.George.

Para se të ulej poshtë arkivoli, drejtuesi i kësaj kapelle tha “Shko përpara në udhëtimin tënd nga kjo botë, o shpirt i krishterë”.

Arkivoli i i Dukës së Edinburgut u vendos në një katafalk në një pllakë mermeri dhe u ul në kupolë me motor elektrik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
FC Prishtina nuk ka gabuar në duel me Arbërinë, duke…