Arrestohen dy persona në aeroport  

28 prill 14:46

Dy persona janë arrestuar në dy raste të ndara në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës nën dyshimin se penguan zyrtarët policorë në krye të detyrës.

Një grua është arrestuar në aeroport në orën 13:00 të ditës së djeshme, ndërsa një burrë, një orë më vonë.

Sipas raportit polcor, dy të arrestuarit kanë penguar dhe janë sjellë në mënyrë arrogante ndaj policëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkalla e lartë e papunësisë ka bërë që të rinjtë…