As kilometrat e gjata nuk janë pengesë e bashkëpunimit të shqiptarëve në diasporë

03 korrik 22:56

Shqiptarët në Gjermani kudo që jetojnë, po lënë gjurmë  të suksesit në fusha dhe veprimtari të ndryshme. Ata pse pse jetojnë dhe veprojnë në Gjermani e vende tjera të ndryshme, kanë distancë kohore të madhe, megjithatë i bashkon puna dhe bashkëpunimi në fusha të ndryshme.

I tillë është edhe bashkëatdhetari ynë, Besim Brestovci, të cilin sot e vizitova në qytetin Erlenbach am Main të Bavarisë.

Besimi perveq që po udhëheq suksesshëm me disa nga bizneset e vëllaut të ti, Bekim Brestovci, tani zv. Ministër në MPJD, është edhe njëri nga themeluesit e klubit të shqiptarëve“ Dardania“ në Erlenbach.

Klubi“ Dardania“ edhe pse i themeluar vetem para disa muajve shumë shpejt u bë shtëpi e të gjithë shqipatarëve të këti regjioni. (S.F)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngetarja Jehona Lumi, ashtu siç ka paralajmeruar, sapo ka publikuar…